Vandervest Harley-Davidson

HD Vandervest 1 LRQirra Sounds ljudsystem installerat hos Vandervest Harley-Davidson i Green Bay, Wisconsin (USA).

Qirra Sound Technologies i USA har installerat ett av sina superljudsystem på Harley Davidson Vandervest i Green Bay, Wisconsin, USA. Ljudsystemet har tillverkats av Qirra Sound Technologies Europe AB i Sverige (Sävsjöregionen).

Systemet består av fyra Qirra Sound högtalare samt tillhörande kringutrustning. Vandervest Harley-Davidson kan nu utnyttja systemet i deras festvåning och får nu det spektakulära och kristallklara ljudet i alla vinklar och vrår av lokalerna.

Ett traditionellt ljudsystem skulle bestå av många fler högtalare. Qirra Sounds ljudsystem använder endast tre mindre enheter (Baldur) och en slavbas (Thor II). Ljudet är numera bekvämt för öronen men ger ändå en spännande och härlig musikalisk upplevelse för artister och publik överallt i lokalen.

”Den här installationen kommer att möjliggöra att Harley-Davidson Vandervest kan hålla banketter, bröllop och andra funktioner utan att behöva störa öronen med högljudda eller lika dåligt, störande ljud. Qirra Sounds ljudsystem gör att det känns som om ljudet går runt varje hörn och kommer att vara av samma kvalitet oavsett var du sitter. Man till och med hör allt på toaletten trots att det inte finns en högtalare där! Vi är glada över att samarbeta med Harley-Davidson Vandervest. Jag tror att de tvivlade på att så få högtalare kunde fungera samt var tveksamma till våra påståenden kring ljudkvaliteten men deras förtroende har redan visat sig”, säger Dr. Alan Boyer, VD för Qirra Sound Technologies, LLC i USA.

VVHD_2k15Dr Thomas Lagö, Chief Technology Officer, kom in från Sverige för att övervaka installationen och hantera utbildningen och han var mycket imponerad av HD Vandervests anläggning. Hans personliga kärlek till Harley-Davidsons varumärke och höga kvalitet fick honom att kommentera att ”Harleys ljud och Qirra Sound är båda lika distinkta. Vi strävar efter att hålla ett liknande varumärke som Harley-Davidson och genom att installera Qirra Sound på Harley-Davidson Vandervests anläggning tar vi ett stort steg framåt i denna strävan”.

Vandervest Harley-Davidson är en ledande återförsäljare det världskända varumärket för motorcyklar men arrangerar också bröllop och fester. Deras anläggning är mycket vacker och deras intresse för kvalitetsljud ledde dem till Qirra Sound.

Via länken kan du höra VD Rick Vandervest förklara vad han tycker om Qirra Sounds ljud och installationen: RICK VANDERVESTs rekommendation och INTERVJU.