Osmond Family

Merrill Tes Utah 1Merrill Osmond

Merrill Osmond var en av de första stora artisterna som testade Qirra Sounds ljudsystem. Under testet och demon behövde Merrill dock hantera en radiointervju och han var så upphetsad kring ljudkvaliteten att han lovade i radio att Qirra Sound skulle vara leverantör för den kommande Pioneer Pageant. Han berättade detta för oss när han återvände tillbaka från radiointervjun – ni kommer att hantera min Pioneer Pageant! Detta genomförde vi med bravur. Vi använde enbart 4x Odin och en Thor II och trots att det var en utomhusscen (rodeo) som tog ca 2000 personer fungerade detta utmärkt. Vi fick mängder med goda kommentarer kring ljudet och kvaliteten. Bilden till höger är från denna första demo för Merrill Osmond där han upplever hur han kan stå framför högtalaren och sjunga utan rundgångsproblem.

Nedan finns ett utdrag från inbjudan till Merrills Pioneer Pageant:

Pioneer PageantAllmänheten är inbjuden till West Jordan Rodeo Arena 20-24 juli, där musik, dans och fyrverkerier kommer att träffas i ungdoms Pioneer Pageant, skriven och producerad av Merrill Osmond. ”De mesta av berättelsen handlar om mormonpionjärerna men pjäsen talar också om katolska missionärer, polynesier, kinesiska – verkligen någon grupp som hjälpte bosätta Utah,” sade Osmonds son Shane Osmond, som är en medproducent av årets pjäs. Detta festtåg kommer att kombinera dans, sång och action med fyrverkerier och levande djur för att beskriva resan som pionjärerna genomförde till Utah samt både trevliga och mindre trevliga händelser längs vägen. ”Det är en scenisk presentation”, säger Shane. ”Det finns tillfällen där människor kommer att skratta. Det finns en scen med en mor som begraver sitt barn som kommer att få dem att gråta.” Den berättar historien om varför Utah firar Pioneer Day, sade Merrill. Alla intäkter från pjäsen kommer att doneras till The Olive Osmond Perpetual Hearing Fund, en ideell organisation som grundades av Merrills son Justin Osmond. Alla andra konserter i West Jordan konsertserie gynnar också organisationen.

Merrill 1 LRMerrill Osmond är en världsberömd sångare och låtskrivare och en ursprunglig medlem av de prisbelönta Osmond Brothers. Idén till pjäsen kom till honom när han och hans fru var på semester i Honolulu 1986. Då hade han en mycket levande dröm om pionjärernas vandring västerut och denna känsla blev kvar och berättelsen i drömmen blev verklighet. Denna historia behöver delas med många och man ville även engagera ungdomar. http://en.wikipedia.org/wiki/Merrill_Osmondhttp://www.deseretnews.com/article/865558954/Osmonds-Youth-Pioneer-Pageant-to-be-performed-in-West-Jordan.html?pg=all

Bilden till höger är från Pioneer Pageant där Merrill precis har landat med fallskärm. Han släpptes från hög höjd och kom ”nersinglande från himlen” och in på scen för att direkt börja sjunga. Detta genomfördes enbart vid sista föreställningen och var en riktig hit.

Lagö vid mixern Pioneer PageantQirra Sound hade hela sitt amerikanska team på plats och Thomas Lagö hanterade mixerbordet. Qirra Sound var en officiell sponsor av Merrill Osmonds Pioneer Pageant.

Lagö ship rock Pioneer Pageant

 

 

 

 

Nathan Osmond

Nathan Osmond 1”Jag deltog i en demonstrationen av Qirra Sound på Provo Marriott Hotel och var bokstavligen chockad! Inte för att ljudet var så högt, även om de tog nivåerna bortom 100 dB utan att anstränga systemet, men på grund av den frihet det gav mig att använda hela scenen utan att få rundgång från högtalarna. Den mest fantastiska var att mina öron mådde fint!

Tydligheten i ljudet var otroligt bra och det fanns ingen förvrängning eller rundgång! Qirra Sound har den mest fantastiska ljudteknologi som jag någonsin har hört. Det var definitivt en upplevelse som alla som uppskattar naturligt a ljud behöver uppleva själva!

Jag rekommenderar starkt QirraSound ™ till alla mina vänner inom musikindustrin! ”
(Nathan Osmond – professionell artist och medlem av Osmond familjen)